Home     Jackpot Bingo (1-75)
Jackpot Bingo (1-75)

Jackpot Bingo (1-75)


Jackpot Bingo (1-75)


Pak met 500 sets


Pak met 500 sets in 2-voud.


€ 22.00

Ruim op voorraad
Levertijd ca. 2 tot 6 werkdagen

Kortingsschema:

  • 1 = € 22.00
  • 16 = € 19.50


Artikelcode: JP.1921

 

Set van 2 doorschrijfvellen waarop de speler vooraf per rijtje 5 willekeurige getallen van 1 t/m 75 invult. Het doorschrijfvel is een kopie van het ingevulde vel en dient als controlemiddel.
Bij dit spel heeft iedere deelnemer de keuze om van 2 tot 10 rijtjes (á € 1, = per 2 rijtjes) in te vullen. De spelleider haalt de briefjes tijden de pauze op en trekt de getalen (maximaal 16) via zijn bingoapparatuur.
Van te voren wordt kenbaar gemaakt hoe hoog het te winnen bedrag is. De spelleider kan de keuze maken om de gehele inleg uit te keren of hiervan een gedeelte aan de vereniging te schenken.
De speler die het eerst één volle rij heeft, binnen de 16 getrokken getallen, ontvangt het aangegeven bedrag.
Indien er binnen de 16 getrokken getallen geen bingo valt, gaat het uit te keren bedrag mee naar de volgende bingo. Hierdoor kan de Jackpot flink oplopen, waardoor de motivatie van de spelers om de volgende bingo te bezoeken, evenredig met het bedrag van de Jackpot groet.
Bij een bepaalde hoogte van het Jackpot bedrag kan de keuze gemaakt worden om de helft van het aanwezige bedrag er uit te spelen, door meerder nummers te trekken, en de andere helft voor de volgende bingo te reserveren.